Zašto izabrati nas?

O NAMA

Agencija Connect bavi se:

  • Grafičkim dizajnom
  • Web dizajnom i izradom web stranica
  • Internet oglašavanjem

Mnogo više godina iskustva je iza nas iako smo osnovani 2010. godine. Agencija je prošla sve stupnjeve razvoja.

U početku smo se bavili samo Grafičkim dizajnom. Pojavom weba osjetili smo potrebu naših klijenata za dizajnom web stranica.

Poslije weba došlo je do pojave internet oglašavanja. Naši klijenti koji su imali dobro dizajniran logo (grafički dizajn), dobru web tranicu (web dizajn) imali su potrebu sve to iskomunicirati s potencijalnom publikom.

Sve što danas radimo je nastalo iz potreba naših klijenata kako bi sve imali na jednom mjestu.
Znanje i iskustvo

Iskustva koja smo prošli radeći u raznim grafičkim i marketinšikm agencijama, tiskarama i na mnogim projektima je nešto što smo skupljali godinama i za što je bilo potrebno vrijeme.

Znanje možete relativno u kratkom vremenu apsorbirati ali iskustvo ne možete ubrzati. Stoga je naše iskustvo u poslu došlo do te mjere da nemamao nikavih nepoznanica i tajni u poslu kojeg obavljamo.

Uvijek smo spremni klijenta saslušati i predložiti mu najoptimalnije rješenje. Naša misija je zajedno sa svojim klijentima napredovati i biti potpora i servis njihovim potrebama.
Edukacija i konzalting

Uvijek moramo jednim dijelom educirati naše klijente kako bi mogli komunicirati i primjeniti naše znanje. Veliki broj tog znanja je besplatno na raspolaganju svima onima koji rade s nama.

Želimo educirati naše klijente i olakšati im komunikaciju. Stoga dva puta mjesečno pišemo blog, kojeg možete pratiti ako se prijavite na našu listu. Napisali smo knjigu “Kako poslovati na Internetu” i možete je preuzeti ovdje.

Ukoliko naši klijenti osjete potrebu za većim stupnjem edukacije, spremni smo i uz dogovor raditi na obuci osoblja i svoje znanje prenijeti i na vas.

 dizajn knjiga


Zakažite sastanak!

Klkinite i unesite podatke a mi ćemo vas kontaktirati.


zakaži sastanak

Call Now Button