PROČITAJTE ŠTO VAM SVE NUDIMO


Zaokružite priču u vašem poslovanju. Unaprijedite stvari na bolje.

Mi smo Agencija koja se dugi niz godina bavi grafičkim i web dizajnom, te internet oglašavanjem. Naši klijentu dolaze iz cijele BiH ali i iz Hrvatske, Srbije, Engleske, Francuske, Irske, Švedske… oni najbolje govore o nama. Uvijek smo spremni pratiti nova dostignuća i podjeliti s vama naše znanje. Od naših klijenata jedino zahtjevamo da su spremni mijenjati se i usvajati nove tehnologije. Ostalo je naš posao. Vidimo se!

Adwords


AdWords predstavlja Google servis za oglašavanje na web portalima i na Google pretraživaču. Moguće je reklamirati svoje proizvode i usluge samo onim klijentima koje to interesira. Prikazivanje oglasa je besplatno, plaća se samo kada netko klikne na oglas i ode na Vašu stranicu.

Društvene mreže


Komuniciranje s fanovima na društvenim mrežama poput Facebooka, Twitera, LinkedIna… je postalo neizostavni dio strategije Digitalnog marketinga. Organiziranje nagradnih igara, banera, popusta…značajno mogu unaprijediti prodaju.

Branding


Prvi uvijet bilo kojeg branda je imati Vizualni identitet po kojemu će ga kupci prepoznati na tržištu. Prepoznatljivost i različitost od drugih zajedno s poslovnom filozofijom pomoći će pozitivnoj percepciji potrošača da vaš brand vide kao nešto vrijedno kupovine.

Web design


Izrada web stranica danas je složenija nego ikada. Nije dovoljno da ona samo dobro izgleda. Mora biti i funkcionalna, jasna i jednostavna. Primjenom responsive designa, stranice su čitljive na desktop računalima, tabletima i mobilnim uređajima. Danas više od 50% posjetitelja na web stranice dolazi s mobilnih uređaja.

Digitalni marketing


Zajedno s nama kreirajte strategiju za prodaju, promociju i distribuciju vaših proizvoda koristeći najnovije digitalne tehnologije. Iskoristite ogromne mogućnosti i smanjite svoje troškove poslovanja. Mi imamo način kako da uspješno poslujete i prodajete u svakoj državi, gradu, mjestu, ulici, kući.

Konzalting


Naše znanje ćemo rado podjeliti s drugima. Ako postoji potreba za obukom marketara, u dogovoru s tvrtkom organiziraćemo sate obuke za vođenje kampanja na Društvenim mrežama, održavanjem profila, razradom strategije i svime onim što mislite da vam može pomoći u poslovanju.